Новость подробно
24 марта 2020 г.

Спільна заява Міжнародного Олімпійського Комітету і Оргкомітету Токіо-2020

Президент Міжнародного Олімпійського Комітету (МОК) Томас Бах і Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе провели телефонну конференцію цього ранку, щоб обговорити обстановку, що постійно змінюється, щодо COVID-19 і Олімпійських ігор Токіо-2020.

До них приєднався Морі Йосіро, президент Оргкомітету Токіо-2020; Олімпійський міністр Хасімото Сейко; Губернатор Токіо Коїке Юріко; Голова Координаційної комісії МОК Джон Коутс; Генеральний директор МОК Крістоф Де Кеппер; і виконавчий директор Олімпійських ігор МОК Крістоф Дюбі.

Президент Бах і Прем'єр-міністр Абе висловили свою спільну стурбованість про всесвітню пандемію COVID-19 і про те, що вона робить з життям людей і який пагубний вплив вона чинить на підготовку спортсменів всього світу до Ігор.

На дружній і конструктивній зустрічі двоє лідерів високо оцінили роботу Оргкомітету Токіо -2020 і відзначили великий прогрес, який Японія зробила для боротьби з COVID-19.

Безпрецедентне і непередбачуване поширення спалаху вказує на те, що ситуація в решті світу погіршується. Вчора Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреісус сказав, що пандемія COVID-19 "прискорюється". Більше 375 000 випадків в даний час зареєстровано в усьому світі і майже в кожній країні, і їх число зростає з кожною годиною.

За таких обставин і на основі інформації, наданої ВООЗ, сьогодні президент МОК і Прем'єр-міністр Японії прийшли до висновку, що Ігри XXXII Олімпіади в Токіо повинні бути перенесені на дату після 2020 року, але не пізніше літа 2021 року задля збереження здоров'я спортсменів, всіх учасників Олімпійських ігор та міжнародної спільноти.

Лідери погодилися з тим, що Олімпійські ігри в Токіо можуть стати маяком надії для всього світу в ці смутні часи, а Олімпійський вогонь – світлом в кінці тунелю, в якому світ знаходиться в даний час. Тому було вирішено, що Олімпійський вогонь залишиться в Японії. Було також вирішено, що Ігри збережуть назву Олімпійських і Паралімпійських ігор Токіо-2020.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области