Новость подробно
02 марта 2020 г.

Олександр Педан знову вчить столичних викладачів грати в регбі! (ФОТО)

В суботу, 29 лютого, відбувся семінар для вчителів фізичної культури і спорту Оболонського району міста Києва, який зібрав близько 100 учасників.

«Було дуже приємно знайомитись із вчителями, які вже знають про такий вид спорту як регбі-5 та активно впроваджують його в своїх школах. Також дуже приємно було чути запитання від викладачів щодо проведення змагань та турнірів, в яких школи міста Києва змогли б взяти участь», - розповідає Павло Рожков, координатор Get into Rugby. 

Олександр Педан, лідер руху JuniorZ, запрошує усіх та демонструє вид спорту регбі для вчителів фізичної культури як безконтактний та доступний для дівчаток і хлопчиків, які можуть грати разом в одній команді. 

Усі учасники спробували зіграти в регбі-5 та дізналися нові ігрові вправи з овальним м'ячем і стрічками, які продемонстрував Павло Рожков.

Федерація регбі України вдячна за співпрацю спортивному руху «JuniorZ» та особисто його лідеру Олександру Педану за популяризацію регбі в Україні!

Фотозвіт.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области