Новость подробно
25 февраля 2020 г.

Ольга Суркова: «Сподіваюся, спортивний табір «Yellow melon» стане щорічною подією, а кількість учасників буде тільки збільшуватися»

Подробиці про тренувальний табір «Yellow Melon» розповіла його організатор і менеджер жіночої збірної України з регбі-7 Ольга Суркова.

«Підготовка пройде в Анталії (Туреччина) з 1 по 7 березня в рамках спортивного табору «Yellow melon 2020», в якому також візьмуть участь збірні Грузії, Ізраїлю, Норвегії та казахський клуб «Олімп» з Талди-Кургана.

Ідея організації такого тренувального табору виникла після впровадження нового сучасного підходу в розвитку українського регбі. Дуже корисно перебувати на зборі з іншими колективами. Всі прекрасно знають, що краще ніж спаринги і тест-матчі тренувань немає.

Перед першим НТЗ дівчата пройшли два етапи тестування і вже видно хороша динаміка підготовки до нового сезону. Головна мета зборів – отримання безцінної ігрової практики. Учасниками кемпа стали друзі і знайомі, тренери і гравці, з якими разом грала або перетиналася на міжнародних турнірах. В цілому вийшло зібрати 80 людей з різних країн.

Тренувальна база буде знаходитися на території готелю, який спеціалізується на спортивній тематиці. Там є все необхідне для підготовки команд. Всі будуть жити в загальному режимі, проводитимуться спільні тренування, товариські матчі, вечірні посиденьки і разом будемо створювати традиції. Для учасниць табору є всі умови, щоб грати до упаду, знаходити нових друзів і ділитися любов'ю до регбі.

Вибрали саме Туреччину для організації такого табору, тому що там хороший клімат і сприятливі умови для команд, плюс нейтральна територія для всіх. Сподіваюся, «Yellow melon» стане щорічною подією, а кількість учасників буде тільки збільшуватися. Дякую туристичному агентству RTI sports, яке допомагало створювати всі умови для нашого заходу».

rugger.info

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области