Новость подробно
19 октября 2019 г.

РК «Поділля» (Хмельницький) зіграв з регбійною збірною України (ФОТО і ВІДЕО)

Запам’ятається дійство для Олега Плахотнюка, який сьогодні завершив кар’єру. Регбі поки рідко збирає аншлаги у Хмельницькому. Та все ж поціновувачів цієї гри в місті чимало. Багато таких сьогодні, 19 жовтня, зібралися на стадіоні «Поділля». Тут святкували 35-річчя із часу зародження регбі у Хмельницькій області. Головна подія святкування - матч з регбі-15 між РК «Поділля» (Хмельницький) та збірною України. Перші - бронзові призери Суперліги, другі - команда кращих українських гравців. До складу збірників ввійшли і хмельничани. Все це сприяло тому, що глядачі побачили класну гру.

Першу половину гри краще провели хмельничани. А от в другій збірники додали обертів й змогли вийти вперед. «Поділля» лише наприкінці гри змогло знову захопити ініціативу. До перемоги не вистачило зовсім трішки - 32:31 на користь збірників.

Дехто із гравців встиг пограти в складі обох команд в цьому матчі. Серед них - Олег Плахотнюк. Колишній президент Федерації регбі Хмельницької області вирішив завершити свою активну ігрову кар’єру. Далі він вже не буде виступати за РК «Поділля». Ймовірно, що остаточно регбі не закине і буде грати за ветеранські команди. До слова, футболку збірної України сьогодні він одягнув вперше.

По завершенню матчу гравці «Поділля» отримали нагороди за третє місце в Суперлізі. Відзначили також і тих, хто причетний до становлення та розвитку регбі у Хмельницькій області.

vsim.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области