Новость подробно
10 сентября 2019 г.

Олімпійське лелеченя-2019

Відкриття Всеукраїнського фіналу спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» відбудеться в Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Пущі-Водиці.

300 найспортивніших, найактивніших і найрозумніших дітей команд-переможниць з усіх регіонів України разом зі своїми учителями фізичної культури прибудуть до Києва, щоб у різноманітних конкурсах та активностях визначити найкращих та проявити свої фізичні, інтелектуальні й творчі здібності.

Протягом тижня учасники не лише змагатимуться між собою, а й зустрічатимуться з уславленими і титулованими олімпійцями під час майстер-класів, ранкових зарядок тощо, а також – отримають корисні знання та поради під час освітніх лекцій. Вперше в історії проекту фінал заходу відбудеться за участю школярів зі Словаччини.

На урочисту церемонію відкриття завітають уславлені спортсмени: президент НОК України, Олімпійський чемпіон з легкої атлетики Сергій БУБКА, призер Олімпійських ігор зі стрибків у воду Ілля КВАША та дворазова чемпіонка ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі з фехтування Катерина ЧОРНІЙ.

Початок заходу – 10 вересня о 17:00 за адресою: м. Київ, Пуща-Водиця, 14-та лінія, МДЦ «Артек».

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области