Новость подробно
26 марта 2019 г.

Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року»

Національний олімпійський комітет України запрошує 30 березня до «Олімпійського дворику» НСК «Олімпійський» на XIII Всеукраїнську урочисту церемонію «Герої спортивного року».

«Герої спортивного року» - найпрестижніша спортивна премія країни, що проводиться з 2007 року, головним ініціатором якої є президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

За ці роки було вручено 128 статуеток.

Система відбору номінантів, що сформована за прикладами найпопулярніших світових премій, довготривала і багатоетапна. Протягом року експерти НОК та Міністерства молоді та спорту уважно слідкували за виступами наших спортсменів, фіксуючи усі найголовніші їхні перемоги на офіційних стартах. Після того, як був сформований розширений список претендентів у різних номінаціях, у роботу вступили спортивні журналісти. Шляхом електронного опитування (у голосуванні брали участь 240 представників мас-медіа з усіх регіонів країни), сформувались трійки претендентів.

На початку березня Українська Академія спорту, до якої входять легендарні атлети, які завершили активну спортивну діяльність та залишили визначний слід в історії, шляхом таємного голосування обрала переможців по кожній з 8 традиційних номінацій.

Цьогорічними претендентами на перемогу, є ті, хто впродовж 2018-го тріумфував на світових та європейських спортивних аренах.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области