Новость подробно
22 марта 2019 г.

Президент Федерації регбі України Євген Баженков відвідав місто Харків з робочим візитом

Розпочато підготовчий процес до чемпіонату Європи з регбі-7 (жінки), дивізіон Grand Prix Series, що відбудеться у місті Харкові 20-21 липня 2019 року на спортивному комплексі «Динамо». 22 березня президент Федерації регбі України Євген Баженков з виконавчим директором Олександром Власюком відвідали Харків, разом з президентом обласної федерації регбі Романом Биховим, представниками ФРХО Геннадієм Веприком і Максимом Кравченком зустрілися з начальником Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Віталієм Кириленком та обговорили нагальні питання підготовчого процесу. Відвідали спортивну арену та місця проживання учасників заходу. Наприкінці візиту відбулася скайп-конференція з офіційними особами Регбі Європа, зокрема Бернардом Жержаком, для остаточного узгодження усіх деталей та вимог до проведення турніру. Особливу увагу в розмові було приділено безпеці проведення заходу, його учасників та формуванню належного штабу працівників і волонтерів для задоволення усіх вимог регламенту та успішного проведення чемпіонату. 

Нагадаємо, що 2019-го року національна жіноча збірна України візьме участь в найвищому дивізіоні чемпіонату Європи з регбі-7 - GRAND PRIX SERIES, що пройде в два етапи. Вирішальний, другий тур, як ми вже зазначали, відбудеться в липні у Харкові, а перший тур - 29-30 червня в Маркуссі (Франція).

ЧЄ-2019 з регбі-7. GRAND PRIX SERIES. 1-й тур:

Група «А»: Росія, Англія, Польща, Україна.

Календар ігор:

Росія – Україна

Англія – Польща


Росія – Польща

Англія – Україна


Польща – Україна

Росія – Англія

Група «В»: Франція, Бельгія, Уельс, Нідерланди.

Група «С»: Ірландія, Шотландія, Італія, Іспанія.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области