Новость подробно
15 августа 2017 г.

На засіданні президії ФРУ 12 серпня скликано позачергову звітно-виборну Конференцію

12 серпня 2017 року у м. Києві відбулося чергове засідання президії Федерації регбі України, на якому вирішено ряд питань, головним з яких було рішення щодо скликання позачергової Конференції Федерації регбі України.

До порядку денного Конференції, яка запланована на 21 жовтня 2017 року у м. Києві, включено вибори до керівних органів Федерації, внесення змін та доповнень до Статуту Федерації, звіт про роботу ФРУ з моменту проведення попередньої Конференції. Квота представництва від територіальних федерацій визначена 3 делегати.

Обговорили питання членства в Федерації та приведення у відповідність до норм Статуту ФРУ взаємовідносин територіальних федерацій регбі з Федерацією регбі України.

Крім того, Президія ФРУ заслухала доповідь Президента Федерації регбі Хмельницької області, члена президії ФРУ Олега Плахотнюка, якого було делеговано на Генеральну Асамблею Регбі Європа (30 червня - 2 липня 2017 року, Люксембург), який ознайомив присутніх із затвердженим календарним планом матчів дивізіону "Conference North" (Україна, Швеція, Литва, Латвія, Угорщина). Першу домашню гру було вирішено приймати в Одесі 28 жовтня 2017 року. Також Плахотнюк О.І. наголосив на необхідності проведення семінарів з підвищення кваліфікації та навчання тренерів і суддів з регбі та про надання Регбі Європа всебічної допомоги у цьому напрямку.

Члени президії обговорили пропозицію Регбі Європа щодо можливого проведення в Україні одного з турів чемпіонату Європи з регбі-7 (жінки) 2018 року та одноголосно вирішили погодитись приймати зазначену подію в Україні. 

Підняли питання щодо розвитку пляжного регбі в Україні, виїзду збірної команди України на чемпіонат Європи з пляжного регбі 2017 року (21-24 липня 2017 року, м.Москва (Росія) та необхідності визначення особи, що буде опікуватись даним напрямом розвитку регбі, відповідати за розробку програми виду спорту в Україні, запровадження внутрішніх змагань і внесення їх до Єдиного календарного плану Мінмолодьспорту.  


Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области